• iterna ApS, c/o Kontorfællesskabet ARKEN, Orla Lehmannsgade 5, 4. 7100 Vejle (+45)23804077 iterna@iterna.dk

 • Priser og vilkår

  En ny brugerlicens til tplan indebærer en 3‐årig kontrakt, hvor skolen som ny bruger det første skoleår (fx 2023‐24) betaler DKK 15.355. og i de to efterfølgende DKK 8.165. Derefter er prisen for årsabonnement DKK 7.185. Alle priser er exc. moms. Årsabonnementet opkræves normalt primo juli. Ved første installation accepterer bruger licensvilkårene. Prisen kan reguleres årligt i henhold til den generelle prisudvikling.

   

  Opsigelse kan efter den 3‐årige kontraktperiode ske til udgangen af et skoleår. Opsigelse af tplan‐abonnement for et kommende skoleår skal være iterna ApS i hænde senest 31.12. i det aktuelle skoleår. Hvis man fx ønsker at opsige abonnementet for 2024‐25, skal det være opsagt senest 31. dec. 2023. Ønsker en skole på et senere tidspunkt at genoprette abonnementet koster det første skoleår DKK 8.165 og de
  efterfølgende DKK 7.185.

  Prissætningen gælder for skoler, der kun har én linje ‐ typisk gymnasier (stx, hhx, htx – og eventuelt med hf). For skolesystemer med flere linjer beregnes årsabonnementet i hvert enkelt tilfælde på grundlag af antal linjer, samlet antal elever/studerende, antal klasser, studieretninger og antal lærere – fx et erhvervsskolesystem med erhvervsfaglige uddannelser, gymnasial uddannelse og erhvervsakademi. Kontakt iterna herom.

  Årsabonnementer giver ret til rådgivning fra tplans danske support pr. e‐mail og telefon, samt fjernsupport via TeamViewer.

   

  Der vil for interesserede være adgang til demoer med begrænset licens-periode. Spørg Lasse Storr-Hansen.

   

  Der afholdes kurser hvert efterår og forår. Kursusprisen (p.t. 1575 kr. pr. dag) for én (1) person. Se kursusbeskrivelse her. Kurser om avancerede problemstillinger on-site arrangeres ad hoc.

   

  Slip for opgradering, opdatering, licensnøgle og back-up

  LS-Data tilbyder i samarbejde med iterna ApS hosting af skolens tplan-installation på dedikeret, dansk server, som skolen kan anvende via Windows -tjenesten ‘Fjernskrivebord’. Det er et godt alternativ til at bruge tplan på lokale computere, hvor man selv har ansvaret for årlig opgradering, jævnlige opdateringer, forespørgsel om licensnøgle og back-up. Serveren kører under Windows Server. Prisen er pr. år DKK 2.515. og kan opsiges med 3 måneders varsel til udgangen af udgangen af en måned.