• iterna ApS, c/o Kontorfællesskabet ARKEN, Orla Lehmannsgade 5, 4. 7100 Vejle (+45)23804077 iterna@iterna.dk

 • Prices and terms

  Den aktuelle download-version pr. 1. maj 2015 er ver. 29.5 gældende for skoleåret 2015-16.

   

  Der vil for interesserede være adgang til demoer med begrænset licens-periode. Spørg Lasse Storr-Hansen.

   

  En ny brugerlicens til tplan indebærer en 3-årig kontrakt, hvor skolen som ny bruger det første skoleår (2015-16) betaler 14.950 kr. og i de to efterfølgende 7.950 kr. Derefter er prisen for årsabonnement 6.850 kr. Årsabonnementet opkræves normalt i sidst juni måned. Prisen reguleres årligt i henhold til den generelle prisudvikling. Alle priser er exc. moms.

  Denne prissætning gælder for skoler, der kun har én linje – typisk et alment gymnasium (stx – og eventuelt med hf). For skolesystemer med flere linjer beregnes årsabonnementet i hvert enkelt tilfælde på grundlag af antal linjer, samlet antal elever/studerende, antal klasser, studieretninger og antal lærer – fx et erhvervsskolesystem med erhvervsfaglige uddannelser, gymnasial uddannelse og erhvervsakademi.

  Abonnenter orienteres i forbindelse med den årlige fornyelse via tplan e-nyt om at downloade det aktuelle skoleårs version fra www.tplan.dk. Alle abonnenter skal umiddelbart inden starten på en nyt skoleår registrere deres tplan-version på ny til brug for det aktuelle skoleår. Nye abonnenter kan bestille en mappe med en master-cd. Eksisterende abonnenter kan også få tilsendt en cd. Skriv til  kes@iterna.dk.

  Årsabonnementet giver ret til rådgivning fra tplans danske support pr. e-post, telefon og Teamviewer. Den danske support sørger – efter behov – for videregående support.

   

  Der afholdes kurser hvert efterår og forår. Kursusprisen (p.t. 1475 kr. pr. dag) for én (1) person. Se kursusbeskrivelse på www.tplan.dk. Kurser om avancerede problemstillinger on-site arrangeres ad hoc.